Tračni listi in njihova izbira

Tračne liste varimo in prodajamo že več kot 30 let, zato vemo, da ima vsaka stranka skozi čas drugačne potrebe. Pravo zato smo za stranke pripravili tri načine izbiranja tračnega lista za les, kovino ali meso in kosti. Izbirate lahko iz klasičnega kataloga izdelkov, določite lahko natančne parametre, ki presegajo »klasične« dimenzije, nenazadnje pa lahko zdaj ustrezne tračne liste iščete tudi po imenu svoje lastne tračne žage.

636-1
636-1

Izdelava popolnega orodja

Da bi vam delo prinašalo veselje in bi vse delovalo pravilno, potrebujete popoln tračni list. Takega, ki ima dolgo življenjsko dobo, odlično reže, ne spodrezuje, v rezu ni hrupen in ne bo počil. Za izdelavo takega orodja potrebujete prvorazredno kakovostno jeklo in skrben proizvodni proces. Zato, na primer, proces kaljenja izvajamo trikrat. Izdelavo tračnih listov poznamo do potankosti in vemo, da je pri njej mogoče na številnih mestih prihraniti. Toda vselej je to na račun kakovosti. Pri izdelavi tračnih listov zato ne delamo nobenih kompromisov.

Naš zvar nima šibke točke

Da bi tračni list rezal ravno in se v rezu ne bi zibal, mora biti zvar popolnoma raven in obrušen. Da pa bi dolgo zdržal in ne bi počil, mora biti pravilno napolnjen in skrbno prežarjen. Narediti popoln zvar je znanost – in pri podjetju SIMONDS to znamo. Naši varilci pri nas delajo več let in za njihovo delo jamčimo. Za nas je pomembna kakovost vsakega zvara.

catalog

Katalogi tračnih listov Simonds

pictogram | Simonds
pictogram | Simonds

Življenjska doba

Po zaslugi nenehnega vlaganja v razvoj imajo tračni listi DUDRSAW višjo produktivnost in daljšo življenjsko dobo

doprava-zdarma.svg
ico_hp_delivery_hover.svg

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 60 € z DDV

zaruka.svg
ico_hp_warranty_hover.svg

Garancija na zvar

Če vam tračni list DUDRSAW poči v zvaru, ga takoj zamenjamo za novega.

doruceni.svg
ico_hp_on_time_hover.svg

Dostava v 48 urah

Včasih se enostavno mudi. Blago dostavimo v 24–48 urah od naročila