Tračni listi

Ponujamo tračne liste za kovino, les, meso, plastiko in še veliko več. Naša glavna dobavitelja sta blagovni znamki SIMONDS in Dakin Flathers.

catalog

Katalogi tračnih listov Simonds

Zakaj izbrati tračne liste SIMONDS

1
1

Izdelava popolnega orodja

Da bi vam delo prinašalo veselje in bi vse delovalo pravilno, potrebujete popoln tračni list. Takega, ki ima dolgo življenjsko dobo, odlično reže, ne spodrezuje, v rezu ni hrupen in ne bo počil. Za izdelavo takega orodja potrebujete prvorazredno kakovostno jeklo in skrben proizvodni proces. Zato, na primer, proces kaljenja izvajamo trikrat. Izdelavo tračnih listov poznamo do potankosti in vemo, da je pri njej mogoče na številnih mestih prihraniti. Toda vselej je to na račun kakovosti. Pri izdelavi tračnih listov zato ne delamo nobenih kompromisov.

 

Naš zvar nima šibke točke

Da bi tračni list rezal ravno in se v rezu ne bi zibal, mora biti zvar popolnoma raven in obrušen. Da pa bi dolgo zdržal in ne bi počil, mora biti pravilno napolnjen in skrbno prežarjen. Narediti popoln zvar je znanost – in pri podjetju SIMONDS to znamo. Naši varilci pri nas delajo več let in za njihovo delo jamčimo. Za nas je pomembna kakovost vsakega zvara.

 

Hitra dostava

Kot prvi smo leta 2008 na Češkem uvedli dostavo tračnega lista naslednji dan. Tako storitev je mogoče realizirati samo po zaslugi popolnega nadzora nad logistiko in proizvodnimi procesi, internimi informacijskimi sistemi in proizvodnimi terminali.
Kaj se pravzaprav dogaja z vašim naročilom, potem ko ga prejmemo? Najprej ga vnesemo v sistem, ki poišče številko škatle, iz katere bo izdelano. Hkrati se pristojnemu varilcu na proizvodnem terminalu pojavi ime stranke, dolžina in število tračnih listov ter številka materiala. Po končanem varjenju in vezavi varilec na vsak tračni list nalepi etiketo z imenom stranke, podatkom o listu tračne žage, številko materiala, datumom varjenja in začetnicami varilca. Vsako naročilo je tako pravzaprav izdelava po naročilu. Kljub temu nas kar 70 % naročil zapusti isti dan, kot jih prejmemo. 

Kakovostne storitve

Storitve za stranke za nas niso le marketinška fraza. Za naše stranke dejansko skrbimo. Pridemo, pomagamo z izborom pravega tračnega lista, izšolamo upravljavce, preverimo stanje žage, izmerimo napetost lista tračne žage in gostoto hladilne tekočine. Kaj pa če imate težave pri rezanju? Vedno smo vam na voljo na telefonu. Pokličite nas in prišli bomo k vam. Svetujemo, prilagodimo, razrešimo. Vse to brezplačno. Zadovoljstvo naših strank je za nas najpomembnejše. 

Garancija na zvar

Varimo iz najmodernejši varilnih polavtomatov nemškega proizvajalca IDEAL Werk. Imamo več kot 30 let izkušenj in edinstven postopek varjenja. Na naš zvar se lahko vedno zanesete, je naša najpomembnejša dodana vrednost in za njegovo kakovost jamčimo. Če vam naš list poči v zvaru, vam takoj dostavimo novega.

Opozorilo: Če je tračni list na koncu življenjske dobe in so zobje že topi, prihaja do velike napetosti v materialu, ki je po toliko tisočih upogibih tudi utrujen. Zato list tračne žage pogosto svojo življenjsko dobo konča tako, da poči, včasih tudi v zvaru. V tem primeru pa ne gre za napako zvara, zato v takem primeru garancija za menjavo tračnega lista ne velja.

 

Pogosto pri prvem obisku pri strankah slišimo, da so vsi tračni listi enaki – da jih zanima le cena. Toda iz lastnih dolgoletnih izkušenj vemo, da obstajajo velike razlike v kakovosti tračnih listov in v kakovosti prodajnih in poprodajnih storitev.

Kdor želi poceni tračne liste, mora računati s tem, da:

  • bodo izdelani iz poceni materiala in na njihovo kakovost se ne bo mogoče zanesti,
  • zvar bo izveden malomarno, morda ne bo raven in čvrst,
  • tračni list lahko dobi naslednji dan, morda pa šele čez en teden ali pozneje,
  • prodajalec ali trgovec zanj ne bo imel časa, v primeru težav pa se bo z njimi moral ubadati sam ali pa si priskrbeti drag servis,
  • če bo želel uveljavljati reklamacijo tračnega lista, bo vedno slišal, da so težave nastale zaradi nepravilne uporabe. V najboljšem primeru mu bo tak prodajalec počen zvar ponovno zvaril – s tem pa se bo skrajšal in nikoli več ne bo rezal pravilno.

 

Kakovost brez kompromisov je naš standard, zato so tračni listi SIMONDS najboljša izbira za profesionalno in ljubiteljsko rezanje.

Oglejte si, kako je videti proizvodnja tračnih listov SIMONDS

Skrben izbor jekla, najmodernejši stroji, odgovorni delavci, vlaganje v inovacije, brezkompromisna izhodna kontrola – to so sestavine, ki pomagajo pri nastanku natančnih tračnih listov SIMONDS.