pilovy-pas-na-kov.png

Tračni listi za kovino

Telo tračnega lista je iz vzmetnega jekla s trdoto 47 HRc, ki zdrži sto tisoč upogibov. Zobje iz hitroreznega jekla HSS s trdoto 69 HRc in odpornost proti pregrevanju, ki nima konkurence. Inovativna geometrija, obdelava proti poškodbam in popolnoma raven zvar iz najmodernejše varilnice Dudr Saw.
Najprej vnesite dolžino.
2430
Žage so zasnovane za rezanje pri velikem obsegu proizvodnje, kjer sta pomembni natančnost in življenjska doba tračnega lista.
Korak [TPI] 1,1/1,4
  • Korak med zobmi 18–23 mm
  • Polni material
  • Rezanje širine 400–600 mm
201,29 /kos z DDV
V košarico
Predvideno za rezanje profilov
Na zalogi
Žage so razvite posebej za rezanje legiranih jekel. Tračni listi SiClone podaljšujejo življenjsko dobo in krajšajo čas dela.
Korak [TPI] 1,1/1,4
  • Korak med zobmi 18–23 mm
  • Polni material
  • Rezanje širine 400–600 mm
207,63 /kos z DDV
V košarico
Predvideno za rezanje profilov
Na zalogi
Tračni listi za kovino
Opis
Vaša vprašanja

Tračni listi za kovino

O proizvajalcu tračnih listov za rezanje kovin Simonds International.

Simonds piła taśmowa do metalu
Simonds piła taśmowa do metalu

Ameriški proizvajalec tračnih listov Simonds International daje velik poudarek inovacijam – zato se lahko zanesete na to, da boste od nas prejeli najmodernejše obdelovalno orodje.

Naši tračni listi imajo variabilen korak med zobmi proti vibracijam, variabilno razperitev zoba (valovito rezilo) za gladek in čist rez, variabilno višino zoba proti poškodbam rezila in za prefinjeno ter tiho gibanje v rezu in variabilen cepilni kot za optimalno ustvarjanje ostružkov.

Tračni listi SIMONDS so izdelani iz najkakovostnejšega švedskega in japonskega jekla, so trikrat kaljeni, imajo obdelane konice zoba proti poškodbam, za konec pa so zvarjeni v najsodobnejši varilnici Dudr Saw na nemških strojih IDEAL Werk.

Simonds International je inovacijski pionir – kot prvi na svetu je izdelal žago z razperjenim zobom v strani (v širino), prvi na svetu (leta 1963) je razvil in na trgu predstavil tračni list s karbidnimi konicami, leta 1967 pa je kot prvi na svetu razvil in patentiral bimetalne tračne liste. Kot vodilni svetovni proizvajalec je narekoval smer razvoja tračnih listov za kovino, zato danes vsi proizvajalci tračnih listov in tračnih žag širino tračnih listov štejejo v colah (13 mm = ½ cole, 27 mm = 1 cola, 54 mm = 2 coli itd.), enako velja za korak med zobmi (TPI), ki se prav tako navaja v colah. M42 in M51 je oznaka materiala po ameriškem standardu AISI. Danes jo po vzoru proizvajalca SIMONDS uporabljajo vsi proizvajalci tračnih listov na svetu.        

Simon Avbelj
Kater korak med zobmi je priporočljiv za razrez inox cevi, debelina stene 2mm?
Hvala in lep pozdrav
SIMONDS

Priporočamo izbiro TPI 8/12, lep pozdrav ekipa Dudr

Imate vprašanje o določenem izdelku?