Za vas smo pripravili povsem novo spletno mesto. Preberite si, kaj zanimivega boste tukaj našli in kako vam bo to pomagalo pri delu.

SIMONDS novo spletno mesto
SIMONDS novo spletno mesto

Spoštovane stranke,
na začetku leta smo se odločili, da za vas ustvarimo novo spletno mesto, da bi prihranili vaš čas in vam ponudili večje udobje pri brskanju po naši spletni trgovini.

Razvijalci so na novem spletnem mestu delali vso pomlad. Na začetku poletja smo ga zagnali v testnem načinu in posvečali pozornost povratnim informacijam od strank. Neposredno po meri vaših komentarjev in opazk smo spletno mesto še naprej urejali, da bi vam bilo tukaj všeč. Tudi s pomočjo vaših predlogov zdaj spletna trgovina ponuja številne zanimive funkcije.

Kaj novega boste našli pri nas?

  • Povezava z registrom ARES – Če kupujete na podjetje, samo izpolnite registrsko številko in vse potrebne informacije se bodo samodejno izpolnile iz registra.
  • Udobno ponavljanje nakupov – Prijavljeni uporabniki imajo na voljo seznam artiklov, ki so jih v preteklosti kupili in ki jih tako lahko preprosto ponovno dodajo v košarico.
  • BREZPLAČNA dostava in popusti na podlagi velikosti nakupa. Podrobnosti o popustih najdete tukaj.
  • Celotno spletno mesto je zgrajeno na osnovi konfiguratorja – Nismo želeli, da bi morali pregledovati na desetine izdelkov, zato smo pripravili konfigurator, ki vam pokaže pravi izdelek za vaš stroj.
  • Možnost komentiranja pri izdelkih – Da boste vedeli, kaj kupujete, vam nudimo možnost postavljanja vprašanj in debatiranja pri posameznih izdelkih.

Ali potrebujete še več informacij o izdelkih? Obrnite se na nas, z veseljem vam bomo svetovali. 

Upamo, da vam je naše novo spletno mesto všeč in se veselimo nadaljnjega sodelovanja.
Ekipa Simonds

Vam je ta članek pomagal?

Ocenite in nam pomagajte izboljšati našo vsebino

Skupna ocena 0.0
Ocenjevanje
article-rationg-decoration
Vaša vprašanja

Imate vprašanje o tem članku?