pilovy-pas-na-kov.png

Tračni listi za kovino 5180/41x1,3/2/3

Telo tračnega lista je iz vzmetnega jekla s trdoto 47 HRc, ki zdrži sto tisoč upogibov. Zobje iz hitroreznega jekla HSS s trdoto 69 HRc in odpornost proti pregrevanju, ki nima konkurence. Inovativna geometrija, obdelava proti poškodbam in popolnoma raven zvar iz najmodernejše varilnice Dudr Saw.
Najprej vnesite dolžino.
2430
Žage so razvite posebej za rezanje legiranih jekel. Tračni listi SiClone podaljšujejo življenjsko dobo in krajšajo čas dela.
Korak [TPI] 2/3
  • Korak med zobmi 8,5 - 12,7 mm
  • Polni material (150–250 mm)
  • Profili (debelina stene 30–50 mm)
110,40 /kos z DDV
V košarico
Predvideno za rezanje profilov
Na zalogi
SiClone
Opis
Vaša vprašanja

O liniji SiClone

Tračni listi SiClone so razviti posebej za rezanje legiranih orodnih in nerjavnih jekel. Edinstvena geometrija zob s pozitivnim cepilnim kotom podaljšuje življenjsko dobo tračnega lista in povečuje produktivnost.

Uporaba

  • Serijsko rezanje, prodajalci metalurškega materiala.
  • Polni material (okrogle palice, kvadratne palice) in debelostenski profili

Materiali

  • Inconel, orodno jeklo, nerjavno jeklo, legirano jeklo in druge neobičajne zlitine, prav tako konstrukcijska jekla vrste 11 in 12.

 Lastnosti in prednosti

  • Razvito za stroje s konstantnim podajanjem in tlakom – uporabniku prijazno.
  • Edinstvena geometrija zob podaljšuje življenjsko dobo in zmanjšuje možnost motnosti v rezu.
  • Rezilo iz hitroreznega jekla HSS z 8 % kobalta, navarjeno na nosilni del tračnega lista, izboljšuje njegovo zmogljivost.
  • Ojačan zob nudi daljšo življenjsko dobo in zagotavlja čist rez.

Po zaslugi pozitivnega cepilnega kota je ta tračni list primeren za rezanje trdih in žilavih materialov, obenem je zahvaljujoč rezilu HSS z oznako M42 primeren za rezanje standardnih konstrukcijskih jekel. Teh prehodov s trdih na mehke materiale ne prenese noben konkurenčni tračni list, zato je tračni list SiClone najpriljubljenejši pomočnik prodajalcev metalurških materialov in proizvodnih obratov, kjer se reže kosovna proizvodnja in jekla različnih kakovosti.

Tračni listi za kovino

O proizvajalcu tračnih listov za rezanje kovin Simonds International.

Simonds piła taśmowa do metalu
Simonds piła taśmowa do metalu

Ameriški proizvajalec tračnih listov Simonds International daje velik poudarek inovacijam – zato se lahko zanesete na to, da boste od nas prejeli najmodernejše obdelovalno orodje.

Naši tračni listi imajo variabilen korak med zobmi proti vibracijam, variabilno razperitev zoba (valovito rezilo) za gladek in čist rez, variabilno višino zoba proti poškodbam rezila in za prefinjeno ter tiho gibanje v rezu in variabilen cepilni kot za optimalno ustvarjanje ostružkov.

Tračni listi SIMONDS so izdelani iz najkakovostnejšega švedskega in japonskega jekla, so trikrat kaljeni, imajo obdelane konice zoba proti poškodbam, za konec pa so zvarjeni v najsodobnejši varilnici Dudr Saw na nemških strojih IDEAL Werk.

Simonds International je inovacijski pionir – kot prvi na svetu je izdelal žago z razperjenim zobom v strani (v širino), prvi na svetu (leta 1963) je razvil in na trgu predstavil tračni list s karbidnimi konicami, leta 1967 pa je kot prvi na svetu razvil in patentiral bimetalne tračne liste. Kot vodilni svetovni proizvajalec je narekoval smer razvoja tračnih listov za kovino, zato danes vsi proizvajalci tračnih listov in tračnih žag širino tračnih listov štejejo v colah (13 mm = ½ cole, 27 mm = 1 cola, 54 mm = 2 coli itd.), enako velja za korak med zobmi (TPI), ki se prav tako navaja v colah. M42 in M51 je oznaka materiala po ameriškem standardu AISI. Danes jo po vzoru proizvajalca SIMONDS uporabljajo vsi proizvajalci tračnih listov na svetu.        

Predvideno za rezanje profilov
SiClone Število zob na eno colo Cena brez DDV na meter vključno z varjenjem (z DDV)
27 x 0,9 mm 2/3 4/6 12,82 
34 x 1,1 mm 2/3 3/4 4/6 16,20 
41 x 1,3 mm 1,4/2 2/3 3/4 21,31 
54 x 1,6 mm 1,1/1,4 1,4/2 2/3 3/4 29,38 
67 x 1,6 mm 0,7/0,9 1,1/1,4 1,4/2 37,30 
80 x 1,6 mm 0,7/0,9 51,69 

Imate vprašanje o določenem izdelku?